wattus

Wie is Wattus?

Filmen is voor mij een manier van kijken. Ik observeer graag de wereld om mij heen en stel vragen over waarom iemand iets doet. Maatschappelijke situaties spreken mij aan en wil ik graag in beeld brengen.

We zijn begonnen met Breda Toen , en nu filmen we samen voor opdrachten die we leuk vinden te doen. Ik film vooral portretvideo's en films en mijn zoon helpt steeds vaker mee en filmt ook zijn eigen projecten.

Wattus is het hondje van de camping. Hij is onze mascotte van het samen ondernemen. Tijdens de vakantie vertelden mijn man verhalen over het hondje Wattus, dat allerlei avonturen beleefde. Met veel enthousiasme ondernemen we samen en filmen alles wat we leuk vinden.

Portretvideo's

Een interesse van mij is het maken van video's en kunst. Dus ontstond Artist in Breda. Een YouTube kanaal over kunstenaars in Breda.

Graag wil ik verder met het maken van het maken van films. Ik heb verschillende cursussen gevolgd, zoals Basiskennis Ondernemerschap (LOI), Basiscursus Videografie ( Romedia academy), De basis van filmen en videografie ( De videomakers), Video editing Davinci (Udemy). Het meeste heb ik tijdens het filmen editen geleerd.

Vragen ? Laat het ons weten. info@wattus.nl