wattus

Wie is Wattus?

We maken handgemaakte kaarsen en portretvideo's. Anita de video's en mijn zoon de kaarsen.

Wattus is het hondje van de camping. Hij is onze mascotte van het samen ondernemen. Tijdens de vakantie vertelden mijn man verhalen over het hondje Wattus, dat allerlei avonturen beleefde. Met veel enthousiasme maken we wat wij leuk vinden om te doen.

De handgemaakte kaarsen

IMG_6431
kaarsen-nieuw
20201004_153904

Portretvideo's

Een interesse van mij is het maken van video's en kunst. Dus ontstond Artist in Breda. Een YouTube kanaal over kunstenaars in Breda.

Graag wil ik verder met het maken van portretvideo's. Ik volg verschillende cursussen zoals Basiskennis Ondernemerschap (LOI), Basiscursus Videografie ( Romedia academy), De basis van filmen en videografie ( De videomakers), Video editing Davinci (Udemy).

Vragen ? Laat het ons weten. info@wattus.nl