Wie is Wattus?

Wattus is begonnen met Anita die graag met de camera opstap gaat. Filmen is voor mij een manier van kijken. Ik observeer graag de wereld om mij heen en stel vragen over waarom iemand iets doet. Maatschappelijke situaties spreken mij aan en wil ik graag in beeld brengen.

Eerst ben ik gaan filmen bij monumenten in Breda en zo begonnen met het YouTube kanaal Breda Toen. Mijn zoon is ondertussen ouder en hij helpt nu af en toe met het filmen met de drone.

Kunst is voor mij ook een manier van zingeving en zo ben ik kunstenaars in hun atelier gaan filmen, zie artistinbreda.nl .

Samen met BredaNu ben ik bezig met het maken van series over Bomen en Duurzaamheid.


E-mail: info@wattus.nl

wattus video

Wattus de hond.

Wattus is het hondje van de camping. Hij is onze mascotte van het samen ondernemen. Tijdens de vakantie vertelden mijn man verhalen over het hondje Wattus, dat allerlei avonturen beleefde. Met veel enthousiasme ondernemen we samen en filmen alles wat we leuk vinden.

wattus-hond